Email:Liu@bestc.com.cn Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd.

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd.

Despre noi
Contactati-ne

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd.

Adăugați: Etajul 5, Zona industrială Shabian Chengdong, Gushu, districtul Bao'an, Shenzhen, China

Nume: Jack Zhu

Tel: 86-755-29603651

Mobil: 18565633669

Fax: 86-755-81452021

E-mail: Liu@bestc.com.cn

Web: www.schitec.com

www.chargersuppliers.com

Despre noi

Shenzhen Shenchuang Hi-tech Electronics Co, Ltd este o întreprindere de înaltă tehnologie care se specializează în producția de accesorii de telefon și de vânzări. Produsele noastre principale includ încărcătoare de călătorie, încărcătoare de mașină, cabluri USB, bănci de putere și alte produse digitale.

Shen zhen shenchuang

    

Compania noastra a fost infiintata in 2000 , cu sediul in districtul Baoan din Shenzhen, cu locatie de doar 5 minute de la Aeroportul International Shenzhen. În conformitate cu capitolul , există 4 filiale: HK SCGK și Meizhou ZSBS Co, Ltd a fost înființată în 2012, HK BESTC, Co, Ltd în 2013, și BESTC în 2014. În 2015, suntem evaluat ca una dintre întreprinderile de înaltă tehnologie Și suntem de asemenea onorați să fim listați la centrul de schimb valutar Qianhai din Shenzhen (codul de afaceri: 665834), în același an, suntem recunoscuți ca producătorul autorizat al IFM. În prezent, avem propria fabrică de PCB; Fabrică de plastic și turnare, fabrica SMT, fabrică de asamblare și fabrică de cabluri.


În total, liniile noastre de producție sunt de până la 30, productivitatea zilnică pentru placa PCB este de până la 6000 de metri pătrați, încărcătorul este 60000pcs și cablurile pentru 40000 buc.


SCHITEC ocupă acum 10.000 de metri pătrați, cu aproximativ 400 de angajați, peste 30 de angajați și 20 de ingineri pentru cercetare și dezvoltare. În Meizhou, avem propria fabrică de PCB; Și în Shenzhen, avem un atelier de plastic și mucegai, avem, de asemenea, workshop SMT, încărcătoare și atelier de cabluri, linii de producție în total până la 30, productivitatea zilnică pentru placa PCB este de până la 6000 de metri patrati, încărcătorul este 60000pcs Cabluri pentru 40000 buc.


În conformitate cu eforturile, unitatea și inovația de la întregul nostru personal, compania noastră a extins din ce în ce mai mult afacerea noastră în Europa, Australia, America, Asia, în total 60 de țări străine. De asemenea, am oferit servicii OEM & ODM pentru brandurile renumite la nivel global precum Leadership, Fonixion, Lightor, Tempo, Target, BestBuy etc, iar produsul nostru de calitate și serviciul premium au fost recunoscute cu cele mai bune rate ale acestora.


Cu încrederea de "calitate vine primul, onest orientate spre afaceri", vom continua cercetarea și proiectarea de noi produse și o mulțime de produsele noastre au trecut certificate cum ar fi CE, FCC, ROHS, C-TICK, SAA etcEvery an, A investit în cercetarea și dezvoltarea de modele noi și peste 20 de modele dobândesc brevetele aprobate de țara noastră.


 

Compania noastră se dedică devenirii unei forțe remarcabile în industria electronică a consumatorilor la nivel mondial, pentru a oferi clienților noștri servicii primare și pentru a crea o valoare maximă, pentru a realiza o colaborare profitabilă și un viitor strălucit împreună cu clienții noștri.


Orice interesant, vă rugăm să faceți clic direct pe site-ul nostru: http: //www.chargersuppliers.com pentru mai multe informații despre companie și produse. Credeți că veți găsi ceea ce doriți cu adevărat acolo.

Copyright © Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd Toate drepturile rezervate.
QR Code